Ribberheim.eu

Personlig webbsida

Kristian Ribberheim

Om

Kristian Ribberheim
Götgatan 38
533 33 Götene

Vägbeskrivning

Finns på
www.eniro.se eller www.hitta.se

 

 

Reportage

SKLT heter en tidning i Skara. Jag fick ett reportage där på familjesidan den 4 oktober 2011, (Läs här)

Politik

Är inte engagerad nu mer men är med i föreningen Götene Kristdemokrater och sköter webbsidan och hjälper till med projektor och dator när vi träffas. http://www.kristdemokraterna.se/.

Sociala engagemang

Arbetar ideellt för båtklubben i Vristulven [Webb].

Arbete

Jag  hade en halvtid som koordinator på kunskapscenter i Götene. Där lotsade jag fram Fastighetsskötarutbildningen så de nådde målet. Uppdraget var slut den 16 juni 2011.

Körde buss i linjetrafik för Nobina hhttp://www.nobina.se/  som timanställd. De låter mig få de utbildningar som samhället kräver av yrkeschaufförer och jag passar på att lära mig en massa olika busslinjer, en del som jag inte ens visste att de fanns.

Nu är jag ekonom på Scandinavian Touch AB i Lidköping. Uppdraget kompletteras med ett alltiallo uppdrag som passar mig väl.

Egen företagare

Jag har också ett eget företag som under åren sedan 1989 hållit på med olika saker för att finna vilken nisch som går hem i Götene men det är en mix av olika saker som bär bäst i långa loppet. Nu sedan många år så är det redovisningen för småföretagare som dominerar. Hjälp till de som drabbats av sorg genom att göra bouppteckningar är också omfattande.
http://www.kermer.se/ Detta företag bedrivs som ett kommanditbolag.

Som nybliven biodlare så har dessa djur fått stor plats också då man måste ta tag i odlingen på direkten. Denna bedrivs i en enskild firma. 

Om

(+46) 511-59266 hem
(+46) 70-6509266 mobil

kristian @ ribberheim.eu